onsdagen den 2:e december 2009

En snygg kropp. Utan ansträngning.

När franska Elle gör reportage om hur man ska åstadkomma en snygg kropp till julfesterna så är det helt... effortless. Rubriken: En snygg kropp utan gym eller bantning. Oh? Glöm proteinbars och hungriga morgonpromenader! Det handlar om helt nya tekniker.
Exempelvis bröstimplantat för att - jag citerar - erotisera sin urringning. Slut citat.
Okej, det gör ont, och kostar kring 5000 euro. Men det förändrar verkligen la silhouette.
Jag zappar till rubriken Platt mage. Glöm situpsen och pilatesövningarna, söta ni, nu är det fettsugning och mini-abdominoplastie som gäller.
För den som tycker att den har för tjocka knän... Personligen har jag aldrig ägnat en tanke åt mina knän, men visst, fettsugningen fungerar utmärkt även där!

Ja, mina vänner, det här låter väl kanon? Det är bara att boka tid hos sin kirurg och hoppas att han kan klämma in en före helgerna.
Fast. Jag tror att jag håller mig till min oerotiska urringning, min lilla putmage och en joggingrunda då och då, och sorterar det här inlägget under Ibland skräms jag av mänskligheten. Over and out.

6 kommentarer:

Anonym sa...

För nâgot nummer sen hade de en artikel i stil med: "De 20 bästa tipsen mot âldrande frân de bästa dermatologerna", Ett av topptipsen var: "Börja med Botox när du fyllt 30", eh just det, alldeles nyss hade ni ju ett reportage om hur jag duger som jag är(?). Jag gillar ju franska Elle egentligen (en hel del intressanta reportage), men ibland är de ju minst sagt lite motsägelsefulla:)...
/Helene

Erica sa...

Ja, jag tänker som du Sara. Ibland skäms man ju över mänskligheten. Kan du komma åt SVT Play via din dator? Då kan jag varmt rekommendera "sommar pratarna" och då det program som Lena Endre är med i. Hon pratar bla om den här kroppsfixeringen som flickor i synnerhet får utstå. Kolla in det!

Ida BXL sa...

Ja sådana artiklar är väl ett av de ställen som man verkligen ser de "kulturella skillnaderna" mellan Frankrike och Sverige? Svenska tidningar brukar vara lite mindre postiva betr. plastikoperationer och mer träningsinriktade.

Belgiska Elle hade för ett par år sedan en artikel serie som jämförde resulten mellan olika bantningsmetoder under ett års tid - metoderna inkluderade fettsugning...

Nästa år kommer det att återigen komma ett nummer med Monica Bellucci på omslaget med rubriken att man ska uppskatta sina "rondeurs", innan den nya superdieten presenteras i numret efter... Det är bara att skratta åt det för det hela är faktiskt ganska absurt. (Min franska svärmor skulle dock kanske inte hålla med mig men det är en annan historia).

Och nej, du ska inte oroa dig för dina knän! :)

Anonym sa...

Jag har rätt svårt att ta till mig dessa "tips". Idag står det i svenska kvällstidningar att en modell nånstans i världen dött av ett rumplyft. Det var ju onödigt för hon var säkert snygg nog innan. Även om jag inte är direkt rädd för (nödvändiga) operationer så får man ju vara realistisk och fatta att det finns risker med att ligga under kniven stup i kvarten så den här kroppen får nog se ut så här om inte mat o motion skulle hjälpa ;)
/Maria i nb

Ingela sa...

HELT galet!

Sara sa...

Helene; Man blir ju galen.... Och tyckte man inte att man hade rynkor innan man läste sa hittar man dem sedan...

Erica: Ska kolla!

Ida; De hade i varas, tror jag, flera omslag med "naturliga" kändisar pa omslagen, da var Bellucci ocksa med... Som om det inte gar att hitta naturligare. ;)

Maria; Av alla saker man kan dö av...

Ingela: You said it.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...