tisdagen den 1:e juni 2010

Förfallet

Jag känner att jag bara förfaller.
Står vid kylen och hindrar mig själv från att tömma frysen på Magnum Mandel genom att äta pesto direkt ur burken med matsked.
Borde förbereda en grej till i morgon, och hänger på facebook i stället.
Skippade simhallen till förmån för chokladrån på en parkbänk.
Föna håret? Nope.
Stryka skjorta? Icke. Hängde den i duschen och väntade uppmärksamt på att den skulle släta ut sig själv.

Ni ser ju själva.

11 kommentarer:

Hannah sa...

Jag gör något liknande. Har nästan ätit en hel burk nutella...Hänger framför datorn och funderar på om jag skall flytta till stavanger, korsika eller något annat ställe med man och barn. Skjortor och sånt har jag hängt ut, till gudarna.
kram

Ferferi sa...

Men jösses, håller med. Själv har jag gjort en to do-lista inför sommaruppehållet i Sverige men har enbart lyckats pricka av en av punkterna.... Jag kommer väl få eld i baken de sista dagarna innan hemfärd. Suck.

Åsa sa...

Förfall? Låter som ett helt vanligt liv. Bra mat är ibland alldeles överskattad och stryka skjortor? Äh, jag vet inte ens vart jag gömt strykjärnet. Låt det vara

Ingela sa...

Vadan detta?

Å andra sidan ska man inte ha så höga krav på sig själv, man har dagar då man inte orkar med allt helt enkelt. Låt det va bara och ta det en annan dag om lusten faller på...

Livet runt 30...5 sa...

Sara, I hear you! Marabou polka och glass blandat med tomater. Jag kan skylla på magen nu men deadline närmar sig snabbt när ursäkterna är slut.

De kallar mig Skrållan sa...

Känner igen det där, men ibland är det bara så :-)

Förresten, jag lånade en bild (kor på stranden) av dig nyss till min blogg. Säg till om det inte är okej så tar jag bort direkt!

Isabelle G sa...

Och jag grävde desperat i kylen efter en skvätt grädde, så jag kunde blanda till liten chokladsmet....socker, kakao...Hänger också som du ser framför datorn. Funderar på alla fördelar med en utlandsflytt för att slippa allt här.
Stryka, vad är det?
KRAM

Anonym sa...

Äsch, du bor ju i ett semesterparadis sâ lite farniente dâ och dâ mâste ju vara tillâtet?:)
/Helene

Anonym sa...

Åh var inte så hård mot dig själv! Ibland har man sådana perioder, lååånga till och med! Men förr eller senare kommer man igen. Låt det få vara en sked pesto, två Magnum och ostrukna skjortor. Tillslut landar man och då kan man ta sig upp.
Kram
Åsa

Lisa sa...

Kan trösta dig med att jag åt TRE stora glassar igår: Började med en stor "nyttig" yoghurtglass och omedelbart efter en strutglass (det var ju varmt i parken!) och sedan avrundade jag kvällen med total dekadens... då var det nämligen dags för mer glass med vispad glädde, kolasås och chokladströssel! :)

Sara sa...

Oh, bästa ni! Det känns sâ mycket bättre nu! Det gör faktiskt det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...