fredagen den 4:e juni 2010

Nähä. Inte det heller.

Planen var utekväll med tjejerna. Men dagis ringde och det blev utryckning för att hämta kräkig unge (Vi kör stenhårt på det här med barnsjukdomar just nu).
Så utekvällen ställs in och det lutar åt pizza (förfallet, förfallet), vin (idem) och teve (det kulturella, kroppsliga och själsliga förfallet).

Så. Kanske ett bad och så lite bläddrande i Marocko-guiden. Arabiska verkar för övrigt vara ett helt jävla omöjligt språk att lära sig.

5 kommentarer:

Mi sa...

Here we go, darling, yalla:

Habibi - älskling
Zb - k*k
Eri Fike - Va te faire *******

Enligt mannen i mitt liv är det det enda man behöver kunna. Det är tydligen helt okej att svära hur mycket som helst. Man kallar alla nära för habibi, även män emellan. Arabiskan sker i ytterligheterna, det mellan habibi och Eri Fike är bara utfyllnad.
Good luck!

Sara sa...

THanks Habibi.
Ovärderligt!

Åsa sa...

En liten tröst i bedrövelsen är att sockergrynet snart kommer "växa ur" alla dagissjukdomar :-)
(som förskollärare gjorde jag aldrig det då det kommer nya små söta gryn hela tiden. Trodde jag skulle bli immun efter ett tag, men ack...)

Och vin kan man ju som tur är även dricka hemma i joggingbyxor ;-)

Anonym sa...

Åh, vad jag gillar din blogg! Glömmer den ibland, men när jag hittar in blir jag så glad. Du skriver roligt och verkar vara en otroligt härlig person. Längtar till France varje gång jag tittar in! Maria

Sara sa...

Asa; De där dagisen är fullkomliga bakterie- och virushärdar. Ett under att man överlever... ;)

Maria: :D Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...