måndagen den 7:e juni 2010

Nominerad

Min vän E har nominerat mig till beautiful blogger, och jag rodnar av förtjusning och gör vad en beautiful blogger nominee måste göra: Lägga upp den tionde bilden man publicerat på bloggen.
Min tionde bild är från februari 2008. Nystartad blogg, nytt liv. Någon vecka tidigare hade jag satt ned mina bara fötter på europeisk mark igen, efter ett år i Taiwan. Barfota, eftersom mina fötter var alldeles för svullna efter flygningen Taipei-HongKong-Heathrow-Charles de Gaulle för att passa i skorna.
Omvänd kulturchock. Och en fullkomligt vettlös orgie i sydfransk kultur. Vi gjorde en odyssé i hela södra Frankrike under några veckor, och bilden är från Frankrikes cowboynäste Camargue. Därav cowboyhatten. Vita hästar, flamingor, paella och flamencogitarrister. Taipeis neonljus och hightechsamhälle var långt borta...
Det var min tionde bild.

Jag skickar vidare till:

Ingela
Linna
Lisa
Peppe
Anna

6 kommentarer:

Ferferi sa...

Gratulerar! Har för mig att jag skickade en award till dig också för ett tag sedan men är osäker på om du någonsin såg det till slut?

Eleonora sa...

I love it!

Sara sa...

Ferferi: Oj, nej, jag var in på din blogg och kollade, sedan hann jag inte och tänkte göra det senare.... Och sedan glömde jag bort det! Så kan det gå!

Eleonora: Jag borde alltid ha cowboyhatt!

Ferferi sa...

:)

anna of sweden sa...

Tack snälla!

Lisa sa...

Nej men tack snälla! Beautiful blogger, inte illa? är det bloggen eller jag som är beautiful? ;) ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...