tisdagen den 6:e juli 2010

Kajakkvinnan inom mig

Han: Paddlar du kajak?
Jag: Eh... Ser det ut som om jag paddlar kajak? (I mean please, det första folk tänker på när de ser mig är förmodligen inte: Aha, den bruden är säkert en baddare på kajak.)
Han: Nej, egentligen inte. Men skulle du kunna om jag bad dig?

Okej. Så i morgon bitti kommer jag att vara ute på öppet hav i en liten ostadig canoë-kayak och flytväst, tillsammans med en snubbe vid namn Rémy.

Och så här mellan fyra ögon: Jag är egentligen mer tupperware än kajak. Eller om det handlar om trygghetskänslan jag känner när jag sorterar tupperwares hemma? Har svårt att tänka mig att samma känsla infinner sig vid kajakpaddling.

5 kommentarer:

Livet runt 30...5 sa...

Snygg pappa från lekplatsen? I så fall skulle jag också kunna tänka mig att leka friluftsmänniska.

Anna sa...

Jag är definitivt mer tupperware än kajak. Eller sen är det för att jag ännu skäms över att jag stjälpte min kajak på skriftskolelägret. I strandvattnet. När jag skulle stiga ur kajaken.

Det var typ det värsta som kunde hända en 15-åring som bara vill vara cool.

Men det går nog bra! Stjälp inte kajaken bara :)

barajagjohanna sa...

Det är oerhört härligt att paddla att paddla! Men hur hände det här?

Lisa sa...

Nej men? Vem är Remy?

Vi paddlade i helgen, se till att sitta längst fram, det är lättare. Och jag hoppas att han är stark i armarna den där Remy för det kan vara ganska tungt.. Och havet är väl lungt hoppas jag? Vi var i en lugn insjö...

Bon courage!!

Sara sa...

K: Nä, ingen snyggpappa. Vad jag vet. Âterkommer om det.

Johanna: Haha, jag jobbar lite för ett företag som tar emot yachter och kryssningsresenärer, och vanligtvis handlar det om att visa dem runt i sta'n och äta glass och sâ.

Lisa: Gah! Jag är skitskraj!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...