tisdagen den 22:e mars 2011

Syrligt fika.

Citronmarängpaj äter man nog alldeles för sällan, rent generellt.
Andra saker jag gör alldeles för sällan nu för tiden:

Badar skumbad
Dricker champagne
Promenerar lângt och länge
Sjunger i duschen
Skriver riktiga brev
Gâr pâ museum
Mâlar tânaglarna
Odlar grejer

Lite sânt bara.

9 kommentarer:

Caroline sa...

Hmm. Badade skumbad - nyårsafton. Drack champagne - nyårsafton..? Nä, det är väl inte möjligt? Promenerade långt och länge - kräver specificerande. Sjunger i duschen - vad är poängen med det? Man kan väl sjunga i alla andra rum också? Skriver riktiga brev - ja, men bara om jag först skrivit dem på dator och sedan kan kopiera över direkt, med bläck, på brevpapper. Går på museum - räknas souvenirbutikerna? Målar tånaglarna - alltid. Om inte är fötter lite av det fulaste som finns. Odlar grejer - va?

M sa...

Odla grejer..
Nej skippa det, tror inte att du passar i mustasch :)

mia sa...

Just nu hinner jag knappt styla håret på morgonen, länge sen jag kände mig så grådassig som nu, men det är långa dagar och massa att göra. Rolig, hektisk tid men jag hinner verkligen inte gå på museum, odla grejer eller skriva långa brev. Sucks big time.

Nässelblom och choklad sa...

Alldeles för lite av det hos mig med. Ok, promenerar gör jag egentligen ganska mycket fast inte den här vintern - men det börjar jag med nu när vårsolen tittar fram. Odlar gör jag också den perioden men inte så mycket som jag skulle vilja. Alla andra områden får jag försöka bättra mig på.....champagne, skumbad.....

Sara sa...

Caroline: Nix, souvernirbutikerna räknas icke! ;)

M: Oh, tänkte liksom pâ citronträd och basilika pâ balkongen, lite husligt sâ där?

Mia: Samma här... Hârvârd och fotvârd är definitivt bortrationaliserat...

Eva: Jag ska försöka vika tid ât mer sâdana här viktiga trevligheter!

m sa...

Jag misstänkte det. I ett tidigare liv var jag där med hus, trädgård, gräsmattor och rabatter. Svor inom mig varje gång det skulle rensas, klippas och trimmas.
Nu när jag inte har det så längtar man faktiskt efter det. Så jag kan förstå dig.

Cissi sa...

Badade skumbad förra veckan faktiskt och drack champagne (räknas vanligt mousserande? ;) ska jag göra på fredag. Promenerade både långt och länge i helgen som var, både lördag och söndag för det var ju sånt fantastikt vårväder, min kropp bara sög i sig solstrålarna. Sjunga i duschen har jag aldrig gjort och känner hellre ingen längtan efter.. Skriva ett riktigt brev är det samma sak med. Vi var Etnografiska museet förförra söndagen med vårt lilla sockergryn och det var den första kulturella utflykten för i år, kändes bra att få ge själen litet näring. Måla tånaglarna var ett tag sedan, kan nog behövas göras till helgen då jag ska på spa med min kompis, vill ju inte skrämma henne med mina långa, nagellacksfläckiga naglar. Odlar grejer -tja, jag odlar mitt tålamod, från att ha renoverat köket i över en månad till att vi nu lägger nya golv hemma så börjar jag vänja mig vid att bo i ett ständigt kaos. Och för att klara det behövs ett stoort tålamod.

Anonym sa...

Citron maräng/ key lime: december, januari och februari
Skumbad: 2003
Champagne: mitten januari
Promenad: i söndags 4h (varje helg)
Sjunga i dusch: 2009
Skriva brev: 2008
Museum: Skansen mars
Tånaglar: höstas
Odla: krasse 1994 (plantera blommor räknas ej?)

Rasmus Lindström sa...

Hej, skulle vilja komma i kontakt med dig gällande ett länkbyte mellan din blogg och Luftgrop.se

Vänligen,

Rasmus Lindström
rasmus.lindstrom@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...