måndagen den 28:e januari 2008

Ur en hobbypsykologs perspektiv

Är det inte jätteintressant att jag och min tvillingsyster - som har en pappa vars mor aldrig kunde se honom som en vuxen människa - oberoende av varandra, har lyckats snärja varsin man, från olika delar av världen - en norrlänning och en sydfransos - men vars gemensamma nämnare är att bägge har mödrar som har exakt samma beteende som min farmor?

Är inte det jätteintressant?

(Och en outsinlig källa till frustration.)

Eller - tanken slog mig just - är det vanligare än man tror att mammor till män knappt anser dem vara kapabla att välja sina egna strumpor? Skrämmande.

3 kommentarer:

Thérèse sa...

Ha ha jag tror nog tyvärr att många mammor knappt anser sina söner vara kapabla att välja strumpor hur gamla dom än är....

Hittade förresten den här artikeln där det står att Sarkozy stod på en pall när han skulle fotas ihop med Bush för att dom skulle se lika långa ut. Så han har nog nåt knep för att se lika lång ut som Carla på alla bilder

F sa...

Jätteintressant. Verkligen. Men sluta tolka nu innan du kommer fram till att orsaken till att C är galen i dig är för att du påminner honom så himla mycket om hans mamma. Freudiansk psykologi har aldrig gjort någon glad.

Sara sa...

Thérèse - undar varför längden är en så känslig fråga. Egentligen.

F. Du är galen. Jag. Påminner. Inte. Om. Hans. Mamma. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...