tisdagen den 27:e januari 2009

Baby handsfree

Jag är helt klart en bärseleadept. Så mycket behändigare än barnvagn, i synnerhet i ett land där, i den mån det finns trottoarer, dessa används som parkering. Dessutom har man händerna fria att göra andra saker, och bebisen (i alla fall min) sover gott mot bröstet.

5 kommentarer:

Sara sa...

Ibland undrar jag varför jag flyttade ifrån Italien...
Jag saknar livet där nere. Helt klart.

Thérèse sa...

Jag älskade också bärsele , händerna fria , lättare ta sig fram än med barnvagn och mina bebisar sov mycket gott mot bröstet. Så är det ju mysigt att ha den lilla så nära.

Nadia sa...

Om du gillar bärsele kan jag varmt rekommendera bärsjal. Speciellt när bebisen blir lite större och väger lite mer.
Det är till en början lite trixigare att knyta den jämfört med babybjörn som man bara hänger på. Men skillnaden är enorm!
Vikten fördelas mycket bättre än när du bär barnet i sele. Man får inte lika ont i axlarna av band som skaver och dessutom sitter barnet mycket stabilaren i en sjal som knyts tätt inpå. Sen jag började använda bärsjalen har jag inte använt babybjörnen en enda gång.

Hanna sa...

Jag håller med Nadia angående bärsjalar. Min äldsta blev buren i bärsele, men till min yngsta fick jag en bärsjal (vävd långsjal) och blev frälst direkt. Man får gilla att pyssla lite med knytningen, men sedan kan man bära hur länge som helst. I somras bar jag min (då) 2,5-åring på ryggen i sjal utan problem.

www.silvia.blogg.se sa...

Ivan o jag ar ocksa barsjals-galna! Han slocknar direkt och jag kan handla i lugn o ro. Dessutom tror jag inte han far rum i Babybjornen......min lille tjockis!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...