onsdagen den 12:e december 2012

Kaos är granne med mig.

Blev nästan gråtfärdig av förödelsen i tjejernas rum. De kan stöka till så jävla mycket. Och jag är maktlös inför allt detta. Kaoset. Alla pussel som saknar bitar, dockor som saknar kläder, pennor som saknar korkar, strumpor som saknar den andra, klossar, bitar, mjukdjur, strumpor, alla köksattiraljer de släpar dit, djur, prinsessor, triljoner teckningar, kuber, serviser, korgar, pet shops och böcker som bara sprids ut över lägenheten. 

Gråtfärdig och maktlös. Så kan vi kanske summera dagen hittills.

7 kommentarer:

Fellini sa...

Ja de små änglarna kan skapa kaos, men i morgon kommer en ny fantastisk dag. Håll ut!
Från Fellini

Anonym sa...

Jag har ju bara en liten unge. Du har säkert testat detta. Hursomhelst. Jag tar undan 70% av leksakerna. Lâser in de i korgar i en garderob (älskar att gamla garderober har nycklar...) Det räcker att bara ha en del framme, leka med ett par saker i taget, och det blir roligt när han inte sett en del saker pâ ett par veckor. Dâ kan man fâ massa egentid om man är lite trött en dag. Men jag blir sâklart ocksâ tokig pâ alla vikta kläder, köksredaskap, böcker, skor, schampoflaskor o s v som lever sina egna liv och flyttar runt i lägenheten men jag tycker det hälper lite att minimera antalet leksaker i alla fall. Kanske fungerar sämre med din stora tjej. Och antalet gânger man vill hoppa ut genom fönstret somliga dagar....

dieAtze sa...

samma här, jag blir tokig hur man kan leka i allt det här kaoset, men barnen kan det mycket bra! Jag tror de bara ignorerar hur allt ser ut och trivs jättebra därinne!

Sara sa...

Vilken KANONIDE att ta bort det mesta! Ska testa omgâende!

sagt o gjort sa...

Ta fram en sopsäck och släng. Och ta bort. Ju mindre grejer, desto mindre saker att stöka med. Och fy vad jobbig känsla att ha. Stor kram till dig!

Sanna sa...

Som sagt, att plocka bort saker har redan blivit nämnt. Jag gör också så. Roterar grejer emellanåt då känns det som nya leksaker när det tas fram.
Ett annat tips är att ha en uppsamlingskorg i varje rum. Funkar....lite...? :-)

Anna Stouvenel sa...

Hâller med övriga talare; ta fram tvâ plastbackar i taget med leksaker. Om de vill leka med nâgot annat sâ blir det lättare att plocka bort sâ att alla leksaker inte blandas. Städa med sopsäck. Mina barn försöker rädda vad som räddas kan när de ser den svarta pâsen. Sâ; investera i stora plastlâdor med lock som du kan stapla enkelt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...