måndagen den 17:e december 2012

Ginger.


Min förstfödda gjorde cirka 200 sådana här alldeles själv. Hur fina? I flera timmar höll hon på, hela kvällen, och jag fick bara sköta plåthanteringen. Om jag försökte trycka ut så mycket som ett pyttelitet hjärta blev jag bortmotad. I morgon ska vi ge pepparkakor till alla vi känner. 
Oh, degen har jag gjort på eget bevåg och totalt freestyle. Blev superbra. 

5 kommentarer:

Annie sa...

Du känns som rätt person att fråga om vad högrev kan tänkas heta på franska. Det blir nyår i Montpellier för min del men först en vända i Sverige över jul. Längtar!!

Anna Stouvenel sa...

Samma sak med min Emma. Hon kavlade och tryckte ut pepparkakor tills degen inte kunde kavlas ut mer. Har vi skapat 2 bakarmonster?

Sara sa...

Annie: Eeeh... Côte de bœuf? Tror jag?

Anna: Det verkar sâ! Men det hade kunnat vara värre!

Ellinor sa...

Känner att tålamodet med pepparkakor fallit i samma takt som åldern stigit. Som barn hade jag inga problem med att i timtal, noggrant baka ut och dekorera dessa juldelikatesser. Nu vill jag helst att det skall gå fort och tröttnar redan efter någon timma då man konstaterar att stora delar av degen fortfarande återstår ;)

Sara sa...

Haha, jag vet! Så otålig! Och jag försökte ju HJÄLPA Véra så att vi skulle bli klara någongång, men hon VÄGRADE hjälp. Flera timmar tog det... Jag brukar till sist enbart köra stjärnor eller hjärtan, så att det ska gå fort...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...