torsdagen den 18:e september 2008

Hoppsan

Jag har inte köpt särskilt mycket mammakläder alls. Utbudet är ju fantastiskt, men det känns onödigt att köpa saker som förmodligen kommer att sitta ganska illa efter de här nio månaderna.
Så jag har fiffigt använt alla kläder jag fortfarande kan ha; låga byxor, tunikor, empireskurna toppar, och under sommaren C:s linnebyxor - som jag dessvärre har trampat sönder fållarna på.

Men nu har jag kommit till en gräns. Min fina svarta topp med broderier var ursnygg och smickrande för min runda mage. Tills jag satte mig ner. Den sprack. I ryggen. Uppifrån och ner.

Synd på en så fin topp.

4 kommentarer:

Lugnetetc sa...

Du har tur! Här har utbydet krympt! Lindex och även KappAhl har slutat med mammakläder. Metro har tom ringt Lindex (inte känd för sina smarta satsningar) och frågat om de inte hade märkt av den rådande babyboomen.

Kvar och överkomligt finns H&M och LaRedoute... och jag som behöver fler mammakläder! Med tunikor blir det ju kallt om magen så småningom!

Thérèse sa...

Alltför längesen jag var gravid märker jag , blir väldigt förvånad av lugnets kommentar. Tycker inte det verkar så smart av så stora kedjor som lindex och Kappahl att inte åtminstone ha en liten avdelning mammakläder.

Kul historia men synd på din top

Sara sa...

Fred; En till på gång?

Thérèse; I Frankrike finns det massor av butiker som specialiserar sig på snygga mammakläder - mycket fint, men ganska dyrt om man jämför med kedjorna.

Lugnetetc sa...

Ja Sara en till på gång... Jag blev som Thérèse jätteförvånad!

Här också finns Formes. Otroligt dyrt om man tänker på att det är kläder man endast kommer att bära i några månader. Och i somras i Frankrike var det ännu för tidit för att våga köpa något på de fina butikerna. Men jag överlever ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...