fredagen den 19:e september 2008

I de lugnaste vatten

Jag misstänker att jag kommer att få ett ärr efter min närkontakt med brännmaneten. Det ser ut som om jag blivit riven av en leopard; fyra breda, ilsket röda ränder på underarmen. Snyggt.

3 kommentarer:

Thérèse sa...

Usch , har hört att man ska hälla vinäger på det. fast det kanske ska vara direkt efter. När jag höll på med dykning var det en i dykklubben som ofta hade med en flaska vinäger när vi var ute och dök iafall någon skulle bränna sig.

Någon har ställt en fråga till dig på min blogg. jag kan inte direkt svara och vet inte vem som frågar så har du lust kan du surfa dit och svara. Det handlar om att gifta sig till uppehållstillstånd och under mitt inlägg om det.

Mi sa...

Jag tycker ärr är snygga. För mig låter det där riktigt coolt. Hardcore liksom. Även om en tiger hade varit lite mer hardcore ä en brännmanet .

Sara sa...

Thérèse; Vinäger? Hade jag ingen i strandväskan. Och efter att jag blivit bränd hade jag så ont att jag nog inte hade kunnat hälla vinäger på det... Någon sade att man ska skrubba med sand, eller kissa på det. Det var också två alternativ som gick bort.

Mi; Aningen mer hardcore. Men jag kan tänja på sanningen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...