söndagen den 26:e augusti 2012

Hejdå sjön.

Hejdå änderna på sjön. Och så gråter jag igen. Som att trycka på en knapp. Typiskt mig att bli så där. Typiskt mig att sitta och gråta i en sanslöst stor kaffekopp på Wayne's. Hur som helst: Irriterad över att det tycks vara omöjligt att luncha korrekt i en svensk, mellanstor stad om söndagarna. Hejdå mellanstora svenska stad. Hejdå Wayne's. Hejdå absurt stora koppar kaffe. Nu blir det sedvanlig post-sverigeresa-koffeindetox.

5 kommentarer:

Anna Stouvenel sa...

Jösses vad jag skrattar. Mycket kaffe blir det under sverigevistelserna Frukostkaffe. Förmiddagskaffe och Eftermiddagskaffe. Och nypet i hjärtat när det är dags att âka hem igen (fast det är ju mindre roligt). Jag har iallafall kommit till den punkten att Hemma är Frankrike och Borta är Sverige. Skulle jag nâgonsin flytta tillbaka till sverige sâ skulle nog smekmânaden bli väldigt kort.

Cissi sa...

Hur gör man när man "lunchar korrekt"? ;o)

Jag sa...

Kram. Det blir bra. Allt sker som det ska, inte förr eller senare. Kram

Katrin sa...

Sänder massa styrkekramar!!!

Sara sa...

Anna: Jag vet, så MYCKET kaffe! Och FIKA! ;)
Och det där funderar jag på en del... Tänk att lämna Frankrike och sedan SAKNA det?

Cissi: Haha, ja, alltså, typ äter mat? I Falun var lunchserveringarna öppna, men serverade ingen varm mat, utan det var på sin höjd macka eller äppelpaj occh latte. Och det känns mer som fika än som att "luncha korrekt".

Jag: Jag tänker så. Försöker hålla tag i det!

Katrin: De tas tacksamt emot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...