lördagen den 4:e augusti 2012

Man har full kontroll.

Att leva med en 3-åring gör att man inte direkt ligger på soffan och käkar praliner dagarna i ända. I går lyckades hon komma över sex stycken toapappersrullar som hon drog ned i badkaret. Uppblött toapapper all over the place.
I natt trillade hon ur sängen 2 gånger, och en gång lyckades hon fastna mellan sängen och väggen och det var ett helt projekt för en nyvaken mamma att dra loss henne.

Och så tycker man att det är skönt när bebisen håller sig lugn och stilla, tills man inser att det endast är för att hon hittat någonting spännande, i.e hundmaten, elurtagen, mobilladdaren eller en halvdöd geting att tugga på.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker du redan nu att Vera och Romy är olika som individer om du tänker tillbaka. Personligheter? Eller tror du mest att det beror pâ att man är mer erfaren som förälder? Ja Vera känner du ju vâl men för en 9 mânaders är det kanske lite tidigt att uttala sig? Jag vet sâ lite om bebisar! Jag är nyfiken hur Vera var som bebis vid samma âlder? Det är sâ spännande att se hur de smâ utvecklas! Fortfarande nyfiken pâ alla dina tankar om "att fâ smâsyskon" med som kan dyka upp..

Sara sa...

Jag tycker att de är välidgt olika och har helt anna temperament. Det kanske beror på plats i syskonskaran, personlighet, och även det faktum att jag och C är mycket mer lugna och avslappnade föräldrar nu. Har funderat mycket kring det där, och det kommer nog lite tankar kring det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...