måndagen den 7:e november 2011

Dagens: Sockergrynet, mamman&kakiträden.


Min stora tjej. Som man bara älskar ändå mer nu, när man har en till. Kärleken mångdubblas i all oändlighet och hjärtat bara växer och kan rymma hur många älsklingar som helst. Men tiden, mina vänner, den är konstant. Jag har fortfarande bara 24 timmar på mina dygn. Och har tusen mail att skriva, samtal att ringa, brev att svara på. Men hell, jag hinner. Sen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tusen mail att skriva ??? // Elna

Anonym sa...

Vilka vackra bilder med höstfärgerna och vad snygga ni är. Ni ser lyckliga ut! Härligt! Grattis! (Och jag blir glad när du uppdaterar. Otroligt att du hinner och orkar blogga. Hellre uppdateringar än att du svarar pâ kommentarer ---men ta det lugnt är ju viktigast.) /Själviska anonyma trogna läsaren :o)

Anonym sa...

Jag var rädd innan nr 2 föddes att Kärleken inte skulle räcka till, att nr 1 alltid skulle kännas "mer" för det var ju så ofattbart överväldigande att älska ett barn och man var så översvämmad av känslor för ETT barn så jag var nervös för hur i hela fridens dagar det skulle vara möjligt att älska ett till barn precis lika mkt, jag var rädd att jag inte skulle känna lika mkt kärlek till andra barnet som första....

men när han föddes så blev det exakt samma känslostorm, som du skriver, hjärtat och jag växte och rymde med lätthet ett barn till. Precis samma, lika stora och blossande känslor för nummer två som för nummer ett.

Ofattbart i sig. Orden är för små för att beskriva de enorma känslor som infinner sig när ens barn fötts.

Och vi har äran att känna så gånger Två.

Kram/Angelica

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...