söndagen den 14:e juni 2009

Doux comme un dimanche

Hola amigos! C och Véra har pappa-dotterdag och gör pappa-dottergrejer och jag har en alldeles egen dag för mig själv. Vilket inte alls är dumt, ibland behöver man pusta, och det ägnade jag mig åt en stund på stranden som jag lyxigt nog har på armslängds avstånd från det härliga kaos som just nu råder hemma hos oss just nu. (Efter att ha haft besök i flera omgångar drabbades vi av ett hushållsmässigt bakslag, ställer in sociala happenings, låter tvätthögen växa och sitter helst och mumsar saker som inkluderar vispad grädde och vaniljsocker framför teven.)
När jag kom hem sov både C och Véra middag - jag har personligen aldrig, inte en enda gång gjort det som alla säger att man ska: Sova när bebisen sover. Min rastlösa natur fixar inte det. Tyvärr. Därav sju månaders förlorad sömn som mörka skuggor kring mina ögon. Men, ni vet, jag bor på ett ställe där feta solglasögon i princip är obligatoriskt. Som gjort för härjade bebismammor!

2 kommentarer:

Helena sa...

Så mysigt att pappa och dotter kunde sova middag tillsammans. Själv är jag precis som dig och skulle inte tillåta mig att vila mitt på dagen om inte tvättkorgen vore tom, diskbänken spotless, hundhåret på köksgolvet borta och all admin för firman avklarad. Dvs aldrig. Svarta ringar rocks..

~ M A R L I I N A ~ sa...

Wow vilka fina bilder!!

Hehe, oversize solglasogon ar en valdigt bra trend... latt att gomma sig under nar man har daliga dagar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...