fredagen den 19:e juni 2009

Torsdag kväll

Jag och Véra framför en hortensia i hotellparken. Tror vi. Att det var en hortensia, alltså. Att det var i hotellparken vi befann oss är vi så gott som säkra på.

Vi var tvungna att gå en liten sväng längs stranden innan...

...vi gick loss på rosévinet.

Och jag var tvungen att mata min dotter (bakom parasollet) innan jag gick loss på förrätten: Getosttoast med parmaskinka. Sedan var det langoustiner i armorikansk sås med färskostfylld squash, och en maffig tarte Tatin till efterrätt. Oh, och så tre sorters ost med fikonmarmelad och myrte-likör till kaffet. Sedan slängde de i princip ut oss.
C, en glimt av den sista kvällssolen och en flaska rosé. Kära nån.

Oh la la, det var länge sedan jag sov så lite. Men det var en riktigt trevlig kväll, god mat, skoj sällskap och en socialt begåvad dotter som bara jollrade glatt hela kvällen, tills hon däckade i sin vagn... Sedan sov hon inte många timmar väl på hotellrummet, men det försöker vi åtgärda nu. Hon genom att siesta, och jag genom att dricka kaffe och äta choklad. Tidig kväll ikväll...

3 kommentarer:

Malena sa...

UNDERBARA bilder! Och du är galet snygg bredvid hortensian!

Erica sa...

Du är verkligen mycket vacker! Det märks inte på bilderna att du är småbarnsförälder! Visst är det en Hortensia du och Véra står framför! Underbart att få sig en "treat" på det viset. Glad för din skull!

Sara sa...

Malena; Oj,tack!

Erica: Jorå, kolla ringarna under ögonen och mjölkkräket på blusen! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...