tisdagen den 16:e juni 2009

Man är ute i svängen

Vi hängde en stund på Café Latin i går kväll, lyssnade på obegriplig jazz och drack drinkar till fullkomliga överpriser. Orkestern var överreklamerad men att titta på brittiska och tyska turister i solhatt är ett underskattat nöje. Véra var skeptisk till jazzen, men roade sig kungligt med en drinkpinne tills det var lâggdags och vi gick hem... Vi bebisföräldrar kommer inte ut så mycket, så det kändes i princip som en helkväll.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Din blogg är alltid fantastiskt underhållande! Kommer att besöka Ajaccio en dag under Korsikaresa, vad är mina måsten i staden enl dig ?
Sandra

rakyatindonesia sa...

salut .. Je suis de l'Indonésie ... désolé si mon français est la langue bad.I lire votre article, il est gentil. Et j'aime votre blog et je veux être à vos amis, j'espère que votre visite mon blog et laisser votre commentaire. si vous avez des difficultés en langue, vous pouvez utiliser google traducteur pour traduire mon message. remercie ses amis.

indo-online sa...

Salut bel article .. .. i like it. Et s'il vous plaît visiter mon blog et laisser votre commentaire

Anonym sa...

Åtminstone är det lättare eller mer accepterat att dra ut bebisar i nattlivet söderöver, här i svedala rynkar många väldigt på näsan om och när man försöker... Maria i nb

Helena sa...

Här i England är det inte heller särskilt poppis att ta med kidsen ut på kvällskvisten. Hey, inte ens på dagtid. Många pubar har en strikt no kids policy. Dogs welcome..

Sara sa...

Sandra; Ajaccio har egentligen inte så många "sevärdheter", om man inte är besatt av Napoléon... Men att bara njuta av att strosa längs havet, ta en drink i hamnen och äta en pizza på en av pizzeriorna bakom katedralen!

Rakyat: Eh... D'accord, super!

Indo: No problemos.

Maria; Det är ganska skönt att jkunna ta med sig bebisen ut, och när det är över 30 på dagarna så är det dessutom många som passar på att promenera med barnvagnen på kvällen.
Det är ju skönt att serveringar blivit halvt rökfria i alla fall (på terrasser får man fortfarande röka).

Helena: No kids? Här är folk galna i ungar, ju fler desto bättre! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...