lördagen den 27:e juni 2009

Räknar förluster

Dagens förluster - som skulle kunna likställas med popvärldens mistande av Michael Jackson:

Krokus, Véras bitkrokodil. Tros ha fallit ur vagnen någonstans vid hamnpromenaden i förmiddags. Sedan dess har vi inga nyheter från honom. Det är ingen katastrof förstås. Vi har fortfarande en bitsnigel, en bitboj och en vinkork i plast som hon älskar att tugga på i armadan av mjölktandslindrare.

Ett par ballerinaskor i rött skinn. Drog sin sista suck tidigare under dagen när sulan släppte från ovandelen av skon. Planen var att inhandla nya på rean som inleddes i Frankrike i onsdags. Pinnen i hjulet: Rean på Korsika är uppskjuten till åttonde juli.

Fyra portioner crème brulée och en kastrull. Jag har aldrig lyckats göra crème brulée utan att hälften fastnar på botten av kastrullen och resten får en kraftig bismak av... ehum... brulée. Crème cramée säger C, som ändå brukar offra sig.


På fiendesidan räknar vi en avdagatagen silverfisk. Detta skedde med hjälp av rengöringsmedel i badrummet klockan 03.32 i natt.

1 kommentar:

Lugnetetc sa...

Jag vet itne vad man ska göra åt alla grejer som ramlar (kastas...) ur barnvagn. Sätta fast dem? men det komemr att bli så trassligt...

Igår tappade vi ett lejon som vi skickade några vänner på jakt efter (han hittades!), som tur är har han en tvillingbror favoritlejonet... Under våren har det blivit en keps, nästan fler, nästan skor, nästan strumpor, och annars mössor och vantar... ibland blir man lite trött...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...