söndagen den 13:e januari 2013

Decluttering: Make way for the new.

Grejen med rensning är ju också att livet ska bli lite enklare. Avskalat. Men när min signifikanta andra på tre minuter lyckades sälja våra badrumsmöbler på franska blocket så tyckte jag först att det var hysteriskt roligt - 3 minuter! - men nu kan jag tycka att det är lite... opraktiskt. Var ska vi lägga handdukarna? 
Oh well. Zen.

2 kommentarer:

Ellinor sa...

Jag gillar att rensa, inte bara för själva nödvändighetens skull utan också för att det känns som en rening för hela sinnet. Ibland sker dock saker lite väl överilat och det är först i efterhand som man tänker att "oj, vad gör jag nu". Lyckades för några år sedan göra samma sak med mina garderober som din man gjorde med era badrumsmöbler. Det innebar att vi under drygt 4 månader levde med våra kläder i låder och på galgar upphängda i hela lägenheten. Men möblerna blev i alla fall sålda och tillslut fick vi äntligen hängt in våra kläder i de nya :)

Linda Mpili sa...

Idag satte jag upp en bild på väggen som ramalde ner för flera år sen. Gjorde ett kollage i en bildram med flera bilder, jag tyckte DET var duktigt. 27 grejer... åh jag vill kasta kasta kasta. Men det är så jäkla jobbigt att gå ut med grejerna!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...