torsdagen den 17:e januari 2013

Par i brott.
Ni vill inte ens veta vad som kan hända med 80 kvadrat om man vänder ryggen till en stund, den tid det tar att ringa sin tvillingsyster i Umeå och snacka lite. Glad och tacksam över att man fick prata ostört. 
Så vänder man sig om och ser förödelsen. 
Men då orkar de inte mer, utan har kasat ner längs väggen och sitter och ser söta ut. Och hur fasiken fick hon tag på mina solglasögon? Och, eh, nagellack på cashmeretröjan?
Mina små.   

3 kommentarer:

Hanna sa...

Jag tyckte väl att tröjan såg fin ut! Se upp med nackellacksremover. Jag har testat på en skinnsoffa efter ett dylikt missöde. Skinnet försvann snabbare är nagellacket...

Jonna sa...

Hej!

Jag råkade hamn på din blogg när jag googlade korsika. Det är så att jag och min pojkvän ska åka dit i juli i år. Vi ska delvis bo i porto vecchio för att sen åka till andra sidan ön, dvs nära flygplatsen ajaccio. HAr du tips på några fina stränder där runt dessa områden? Gärna lite mer privata och gärna småstenar om det finns. Det verkar finnas mest sandstränder?
Tack för hjälpen!

Mvh,
Jonna

Sara sa...

Hanna: Been there done that. Suck.

Jonna: Jag har skrivit massor om stränderna kring porto veccio, men som du säger, det är mest sand. Klippstränder kan man hitta pâ västsidan! Skriv porto vecchio eller stränder i sökfältet pâ bloggen sâ borde du hitta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...