fredagen den 4:e januari 2013

Sleepless in Montpellier.

Sömnlös natt, och kan ej skylla pâ de smâ individerna, som faktiskt sovit.
Jag har stirrat i taket och förstorat problem och oroat mig kallsvettig.
Typiskt mig. 
Nu ska jag och min signifikanta andra iväg och vandra ett par mil i tempelriddartrakter.
Vid kusten 18° idag, där vi ska, kanske 8°.
Hoppas det är värt kylan.

6 kommentarer:

Anna-Lena sa...

Det är nog värt det. Det är då man är ute och går som man verkligen kan prata med varandra, för man har inget annat som stör. Ta den tiden till att prata ut ordentligt!

Anna Stouvenel sa...

Jag ser fram emot bilder frân dagens utflykt. Det kanske är dags att âka hem till Korsika? Bo hos svärföräldrar, även om de är snälla och trevliga,är kanske inte det bästa för dig just nu.

Jag sa...

Att vandra kan lyfta tankarna - och problemen. Kram K

Jenny sa...

Åh för mig hade det varit värt det! Jag är sjukligt intresserad av katarer, kors- och tempelriddare, graalmystik och judaistik. Och där du är nu, där finns allt det! Jag skulle så gärna åka (i år blir det förhoppningsvis av!), vandra i Carcassonne, se all historia med egna ögon. Vet att du har annat i huvudet just nu (håller tummarna mycket hårt för att det ska bli som du vill) men åh vad jag skulle vara peppad för din dag idag! Kram

Hannah sa...

Vilken lycka att få vandra i omgivningarna ni befinner er. Det är ju så himla vackert. Längtar själv efter att få komma iväg på en sådan utflykt med mannen. Tyvärr har vi ingen som kan hjälpa med att ta hand om barnen. För många år sedan bodde vi själva där nere, fast närmare aix. Nu bor vi i Sverige men längtar mer och mer bort, till landet du bor i. Längtar efter naturen och klimatet, att kunna vistas ute och må bra. Det som lockar är en liten stad/by. Med vackra omgivningar, promenadstråk, lite komers i centrum, stora marknader, inte för långt till havet . Eftersom vi har barn skall det ju finnas fungerande skolor. Vad tror du, finns det något sådant ställe fortfarande?

Sara sa...

Anna-Lena: Ja, faktiskt. Skönt ocksâ att lâta tankarna vandra!

Anna: Ja, nä, äsch, vill inte riktigt vara nâgonstans just nu?

K: Ofta.

Jenny: Jag med! Älskar de här mystiska historierna!

Hannah: Men det finns väl mânga sâdana ställen? I Languedoc lever landsbygden (nära staden) upp, eftersom just mâna barnfamiljer vill just detta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...