torsdagen den 19:e november 2009

Min rafflande blogg: Läkarbesök

Okej. Ni som inte är ett jota intresserade av babysnack, ni kan bara skippa detta rafflande inlägg. Och för er som tycker att det är alldeles för långt mellan babyuppdateringarna och att jag håller er på sträckbänken på tok för länge - Enjoy.

Sockergrynet är nu 74 centimeter lång och väger modiga tio och ett halvt kilo. Hon har 8 tänder, vilket innebär att det är 12 to go. Pust.

Hon fick inte sitt trippelvaccin idag eftersom hon har haft feber, det får vänta tio dagar.

Vi berättade för vår pédiatre att Véra fått kallelse till svininfluensavaccination, och hon blev förvånad, eftersom det bara är riskgrupperna som ska ha fått kallelse, och Véra inte hör till någon sådan. Sedan sade hon att hon absolut tycker att vi ska vaccinera lilla grynet, men att vi bör vänta två veckor, tills ett nytt vaccin är ute, som är helt utan adjuvants och immunostimulatorer. Oki, då kör vi på det!

1 kommentar:

Anonym sa...

Här säger de (hörde jag ryktesvägen av annan lika informationsförvirrad mamma) att man inte ska ge vanliga bebisvaccinet för nära inpå svininfluensavaccinet för det ena kan slå ut det andra. Eller nåt sånt. Man kan få olika svar beroende på vem man pratar med och det är svårt att få råd från bvc för inte ens läkarkåren verkar helt 100...
Maria i nb

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...