söndagen den 15:e november 2009

Pyntpsykos

Men kan folk sluta freaking julskylta? Det är bara mitten av november än! Jul har jag liksom inte börjat tänka på än. christ, kan vi inte bara lugna oss?

5 kommentarer:

barajagjohanna sa...

Med två veckor till första advent är det väl knappast tidigt att sälja julpynt i affärer. Ikea började väl för två månader sedan. Däremot blir jag lite irriterad på den blinkande, blå ljusslingan på en balkong i ett hus i närheten... Den har suttit där i en månad eller så.

Sara sa...

Va? Är det bara 2 veckor till första advent? Omöjligt!

Erica sa...

När jag var yngre var jag otroligt irriterad över hur handeln drog ut och tänjde på högtider för att tjäna pengar. Jag vet inte vad det beror på. Om det har med att jag blir äldre. om jag blivit tillräckligt hjärntvättad eller om det är att jag tycker detta mörker är så dystert. Men jag blir inte riktigt irriterad iår. Inte fullt så mycket som andra år. Men att hitta semlor första december som jag gjorde förra året. Det irriterar! Man måste iallefall skilja traditionerna åt!

Hanna sa...

Jag tycker att det är en sak att sälja julpynt i affärerna. Alla måste ju inte göra som jag och köpa sitt julpynt på morgonen den 24:e. Det jag inte gillar är alla juldekorationer som hängs upp på gatorna. Värst är när de hänger upp "Joyeuses fêtes"-skyltar utan att tända dem. Fasansfullt oestetiskt.

mia sa...

Ingen skyltning här än men nästa söndag smäller det och jag riktigt längtar. Då ska jag frossa i adventsfika och glittrande lampor!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...