onsdagen den 18:e november 2009

Total förödelse

Den som aldrig haft en ettåring i sin närhet skulle bli förvånad över vad en sådan på rekordtid kan göra med ett annars ganska prydligt hem. Mer än en stormvind, en liten tsunami i hängselbyxor och sockeplast.
Om man inte har en städfascist till bebis, som Kristina. Bytlånas bebisar?

5 kommentarer:

Ingela sa...

Ja, ibland tror man inte det är sant, allt, ja verkligen ALLT ligger på golvet framdraget ur hyllor och skåp. Jag plockar och plockar....men nu är det projekt lära-liten-tjej-att-plocka-upp- efter-sig som gäller :)

Erica sa...

Jag tror dig! De är dessutom snabba och till syndes väldigt målinriktade. Vill se allt Nu! :-) Dessutom fattar man inte hur mycket saker man har förrens barnet/barnen drar fram allt i en hög eller sprider ut det på liten yta! :-)

Isabelle sa...

Hi hi...sen återkommer det i tonåren igen. Jag et inte hur många gånger jag säger till våra fyra barn mellan 5-16 att plocka undan efter sig. Ofärdiga pärlplattor i bokhyllorna, tröjjor på motionscykeln, strumpor under soffbordet, nycklar på köksbordet, hårspännen, snoddar i trappan, innebandyklubbor på hallmattan....ja listan kan bli lång, och detär bara jag som verkar störas av kaoset ;)

Isabelle sa...

Glömde tillägga alla skolböcker som ligger på 3-4 olika ställen i högar och urdruckna glas och skålar som visst är för jobbigt att stlälla in i diskmaskinen så man ställer de på bänken ovanför. Säger man till - får man till svar "ja gör det sen" :).

Anonym sa...

Håller med om allt Isabelle här ovanför skriver; en ettåring är förvisso duktig på att dra fram och stöka till men tänk dig en ettåring, en fyraåring som baaara städar på dagis, en 9 och 11-åring som pysslar så man har confetti i hela huset och en stor tonårig kille som bara tappar saker runt omkring hela huset och verkar samla alla glas i sitt rum...suck.
Tur att de är vackra, rara, roliga ungar som kompenserar sin stökighet med kärlek till sin mamma :D /Maria i Norrbotten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...