tisdagen den 10:e november 2009

Vill gå som du, se ut som du, nuuuu

Okej. Så min egentliga, veritabla bättre hälft, min tvillingssyster och idol har klippt sig. Och det här innebär att jag måste klippa mig igen. För att se ut så där, precis så där. Så fint. Jag vill. Fast min tvillingförbannelse är att jag har en virvel som gör att alla försök till liten lugg sådär misslyckas utan undantag. Den virveln har inte Frida.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Supersnyggt!

/Sara

Erica sa...

Men himmel vad lika ni är!

Zorro sa...

Haha, jag satt och kollade på bilden ett tag(utan att läsa texten). Jag kunde inte komma på vad som var annorlunda med dig. Det såg ut som du, men ändå inte.Sen läste jag inlägget och insåg att det var din syster=)Håller med Sara om att det var supersnyggt!

barajagjohanna sa...

Gud så snygg hon blev!

Det måste vara fantastisk att ha en tvillingsyster som liksom kan testa en ny frisyr eller hårfärg Jag hade en kompis som har en tvillingsyster, och hon blev alltid sugen på att klippa sig när syrran skaffat en snygg frisyr. :)

Förbaskade virvel då!

Angelica sa...

jisses så lika ni är!

Helena sa...

Riktigt snyggt!!!

Marie sa...

trodde det var du! ni är väldigt lika! förstår att du vill ha den frisyren, den är riktigt snygg! precis som du har jag också begåvats med virvlar... lugg är ett h-vete!

Emelie sa...

Riktigt snyggt! Men jag kunde inte heller se att det inte var du. Du kan väl härma, ni bor ju inte grannar ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...