fredagen den 13:e juli 2012

Babes!

Babes! 
Vad sägs om en 12 kilometers löptur i tidig morgon när strandpromenaden fortfarande låg i skugga? 
Alltså, 12! 
Och vi är 8 månader post-preggo.
*nöjd*


Nu har jag neutraliserat 2 små (neutraliserat som i siesta, jag har inte lagt dem i frysen eller så) dricker kaffe och käkar vietnamesiska vårrullar. Inte det perfekta återhämtningskäket, kanske, men I'll get there. Eventually.

4 kommentarer:

Sofia sa...

Gud vad duktig du är! Jag tycker det verkar vara jättejobbigt att springa i medelhavsklimat...heja dig!

Ingunn sa...

Way to go, Sara!! Flinka! Jeg har faktisk tenkt tanken selv- komme meg opp og ut på tur før barnet våkner. Og før det er 35 gr ute. Men så innser jeg at jeg da antakelig må hvile (les: sove) et par timer i etterkant for å hente meg inn. Og det funker jo som kjent dårlig med toåring i hus. Æsj, løping får det bli til vinteren. Imens trener jeg på den andre sara-måten: handleposer, vannflasker, barn og barnevogn opp til 4. etg. Puh!

Den där Jenny sa...

Imponerande! Jag kom upp i sju kilometer förra veckan och tyckte att jag var grym. Nu har jag ett nytt mål, så att säga.

Kajsa sa...

Heja!!! Den den där känslan är fantastisk, euforin när man kommer igång ordentligt efter ett längre uppehåll. Bättre medicin för kropp och själ finns knappt. Dessutom får man vara alldeles för sig själv och bara ägna sig åt en enda sak när man springer. Beroendeframkallande så det skriker om det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...