onsdagen den 11:e juli 2012

THat is THe QuEstion.

- Men jag älskar dig precis som du är. Precis som du är.

Men det är inte det som är problemet. Pudelns kärna är denna: Problemet är att jag inte älskar mig precis som jag är.
Kan man lära sig det? Kan man?

7 kommentarer:

Emelie sa...

Ja vad fan...kan någon?

Anonym sa...

Jo det kan man tror jag men det är ju inte enkelt. Jag hade väldigt mycket självförtroende tills jag blev sjuk. Nu är jag liten, ledsen och rädd. Men inte alltid! Vem är det du vill byta liv med? Eller skulle du inte älska dig själv vem du än var?

JoHo sa...

Det är jag säker på att man kan. Men det är nog inte gjort i en handvändning... och jag har inga strålande tips på rak arm. Mer än att vara lika snäll och förlåtande mot dig själv som du är mot andra! Alla är vi unika och har egenskaper värda massor med kärlek!

Karin sa...

Klart du kan! Du har en man och två fantastiska barn som älskar dig, så varför skulle du inte älska dig själv?

Anonym sa...

Det är okej att tycka lite synd om sig själv ibland och sedan stanna upp och tänka - jag har gått igenom allt detta jobbiga och jag finns fortfarande kvar här - jag har klarat det! Då måste man väl ändå kunna tycka om sig själv lite grann..?

Mia :)

Malin sa...

det heter ju att måste kunna älska sig själv för att kunna älska nån annan... Men jag har stora problem , jag ser bara problem med mig själv.. om du kommer på konkreta tips så tar jag emot dem också:) Livet vore enklare om man inte skulle se sina celluliter och valkar hela tiden.. eller jaa vad vet jag-har ju inte upplevt det. trots en man som påstår sig älska mina skavanker osv. Är det jantelgaen som man uppfostrades med?

étincelles sa...

Efter att ha sett vad mitt barns far gör mot sig själv så har jag insett att jag nog älskar mig själv mer än vad jag trodde. Allt är relativt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...