söndagen den 8:e juli 2012

The Corsican kitchen.

Nej, nej. Att kliva upp 06.00 en söndagmorgon för att åka ut i lavendel- och rosmarindoftande korsikansk djungel och hänga lite med fläckiga grisar är sånt man gör då och då. 
Dessa små nassar lever fritt, tas om hand med eoner av kärlek och ömhet tills... ja, ni fattar. Charkuterierna är pelaren och själva essensen i det korsikanska köket.

4 kommentarer:

Annika sa...

Åh, de korsikanska charkuterierna är ju något jag ofta drömmer mig tillbaka till. Vilka fina grisar!

Erika sa...

Hej Sara! jag har följt dig lite nu och då här på din blogg. Jag är vän till svenska Nina som du träffade för några veckor sedan på Korsika, som var där med sin belgiske man Antoine och deras två döttrar Nilou och Liv. Världen är liten :-) Jag tänkte fråga om man kan få be dig om tips! Jag skulle vilja spendera en vecka på korsika i sommar med min son Gaspard, 3 år. Har aldrig varit där och vet inget om Korsika. Vart bör man åka, vilket område är bäst? Önskan: närhet till vatten, upplevelser, mysiga restauranger och ett bra men inte alltför dyrt hotell. Låter enkelt va... Supersnällt om du vill dela med dig av några tips, så kanske vi ses på plats! Tack på förhand! Hälsningar, Erika

Sara sa...

Annika: Som lever la belle vie tills de slutar som coppa eller lonzo... :D

Erika: Oh, roligt! Jag har ju en faibless för norra sidan av ön, med Cap Corse, men det beror ju helt vad ni tänkt er! Mejla mig på sara punkt thibault at gmail punkt com så ska jag fundera lite!

Erika sa...

Tusen tack! Mailar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...