måndagen den 9:e juli 2012

I don't know where we're going from here, but I promise you it won't be boring (Bowie).

Vi firar bröllopsdag idag. 
Hur vi egentligen ska fira är lite oklart, dagens datum kom så fort, ingenting planerat, inga gömda överraskningar eller surpriser. Ingen liten 3-dagarstripp till Paris, inga diamantringar under huvudkudden. Ingen baby-sitter, och det är ju eventuellt en miss en dag som denna? 
Det blir som det blir, säkert restaurang i kväll, med två små vilda kärleksbarn - barnen, summan av oss två och oändligt mycket mer - glittret av yachternas ljus som speglar sig i Medelhavet, klirret av vinglas som slås samman i en skål - eller kraschet när man skålar med en 3-åring - doften av bougainvillea, lavendel och hibiscus när solen går ned bakom Ajaccios berg. Véras lyckliga skratt. Herregud, hennes lyckliga skratt. Hon är inte bara summan av oss två, hon är summan av hur vi mår. Hon mår bra nu, hon skrattar, dansar och sjunger.


Det blir en fin kväll under stjärnorna.
Middag, glada skratt och miljoner stjärnor i Medelhavet.
Och det räcker. 
Ingenting annat är viktigare.  

Grattis till oss, till vi, cheri. Vi dricker ett glas champagne, vi ar värda det. Vintern var så lång och kall och ändlös, nu är allt blå himmel och solsken. Men vi klarade den vintern, vi gjorde ju det.

11 kommentarer:

Sandra sa...

Grattis till er Sara. Hoppas ni firar om det så bara är med en tanke. För kärleken är icke att förglömma bland blöjor och puréer. Fast det är inte lätt, det ska gudarna veta. Massa champagne och kärlek till er!

Miss Marie sa...

Grattis till er! Själva firar vi 3 år på onsdag, inte heller barnvakt inbokad...! ;)

Hanna sa...

Grattis. Vad fint du skriver om det.

Lina sa...

Grattis! Ibland firar man i större eller mindre format men det finaste är nog att man båda två minns en stund varför man valde varandra. Hopps ni får en riktigt fin kväll!

Nadja sa...

Ah sa fint! Grattis till er!

Tina in NL sa...

Grattis till er bada!!

Anonym sa...

Ha en underbar kväll med några rader av Dan Andersson som följeslagare...

I kärlek den stingande tistel blir skön,
och majregn vattnar förtorkade land,
och en ros kan dofta, en äng bliva grön
mitt i öknens brännande sand.

Fellini från Provence

SARA sa...

Grattis Sara ahh va fint jag fick rysningar. Alskar den rubriken, den kommer jag lana till ett kort nagongang snart.

Jag hade 6 manaders anneversery med min kille forra sondagen(6 manader sen nyarsdagen :) , vi at brunch med 2 stora te koppar var, pa en uteservering i Zurich dar vi bor under en markis med regnet som smattrade. Det var inget fancy men jag var saa lycklig. Och tankte pa att livet ar bara just nu och att varje ogonblick ar som en regndroppe. Sa vackert men over pa en sekund. The perfect moment is right now. Det ar min favorit av alla hurtiga citat jag bloggar och pinnar och twittrar hela tiden.

Hoppas ni far en mysig kvall!

Kramar

Anonym sa...

Du skriver helt underbart fint.
Det var bara det.

/Fanny

Nässelblom och choklad sa...

Underbar och härlig text om er speciella dag och hur det är. Njut av dofterna, myllret och klirret när ni skålar - och Véras skratt. Så underbart och så träffsäkert det där med att hon är summan av hur ni mår. Hoppas att ni får en alldeles underbar middag tillsammans.

Sara sa...

Tusen tack för vackra, roliga, kloka och poetiska kommentarer! Jag älskar varenda en!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...