måndagen den 23:e juli 2012

Baby.

Ibland blir jag så galen på alla tanter som kastar sig över rmin bebis, nyper henne i lår och kinder, och talar om för henne hur söt och rund och fin och knubbig hon är att jag önsketänker att hon ska börja morra och hugga dem i armarna.
Det handlar väl om integritet.
Alltså, en bebis är ju en individ à part entière, och bör behandlas med lite... eh... respekt.

4 kommentarer:

Colombialiv sa...

Men ja! Exakt.

Anonym sa...

Haha. Det där är faktiskt lite 1-0 till Sverige. Det är värre i Frankrike. Svenskar är lite mindre framfusiga. Jag tycker mest att det är roligt; och kanske nyttigt för bebis för det är mest i hissar eller om vi tar tunnelbanan. Men under semestern i Frankrike JESUS trodde jag skulle bli tokig. Och enbart tanter plus att de talar om hur man ska göra... "Barnet kommer dö för det är för litet för paraplysulky" eller "Barnet kommer dö av värmeslag" eller "Barnet kommer bli kidnappat eftersom du befinner dig 3 meter bort i affären"... Goodness...

Anonym sa...

Just det glömde: "Stackars liten (snörpande av läpparna och skakande av huvudet) ger din mamma dig flaskan utomhus... vilken idé"

Viveca sa...

Här är det mer: men fryser han inte? Ska ni inte ha mössa på honom? Jag tycker det ser kallt ut. Hälsar hon med en 3-veckors baby.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...