fredagen den 6:e juli 2012

Musée Fesch. Sara&Véra.


Idag var en härlig dag. Härliga människor, mycket glädje, värme och kindpussar.
Dessutom stor bägare stracciatella (host, host, det där anti-laktos går... så där) i mycket trevligt sällskap. 
Nu har Grynet sommarlov och först väntar 3 veckor Korsika, sedan en lång härlig Sverigesemester. 
Annars: Karaokebaren nere på gatan har kommit igång på allvar. Det är Céline Dions anglikanska dänga I am your lady (med fransk accent och mer känslor än vad som egentligen skulle behövas) blandat med Gipsy Kings evergreens. 
Jag vill dö. 

I morgon ska jag fundera på om en detox verkligen är något för mig, klarade inte ens en dag, kan vara sämst i världen på detox. Men alltså, en riktigt lyckat detox utesluter ett riktigt lyckat socialt liv. Välj själv, liksom. 

Nu: Sängen. Boken. Öronpropparna.  Och så dricker jag verbenainfusion. Belle-maman odlar på balkongen och har skickat en påse. Detox light. 

8 kommentarer:

Sandra sa...

Vilken grym dag! Och sommarplaner, Korsika och Sverige. Härligt. Blir det norra Sverige ?

Sara sa...

Det blir några dagar i Stockholm, för att ta med barnen på Skansen och Junibacken, sedan Dalarna, bara Dalarna!

Sandra sa...

Låter toppen det !

Anonym sa...

Skit i detox. Trist och tufft och inga egentliga resultat. Okej man känner sig präktig i en vecka men det förändrar liksom inte mycket mer än det... ett kg slankare som man snart tar igen... kunde lika gärna sprungit en runda.;. men om du har problem med din mage kanske en annan grej än bara vara lite nyttig detox... och okej det var häftigt att bara testa för att veta att det är rätt meningslöst.

Anonym sa...

Skansen är överdrivet uppskattat. Finns mysigare och roligare familjeaktiviteter... Junibacken absolut!

Anonym sa...

snygga sandaler

SARA sa...

Hej Sara! Gud jag ar alltid precis lika kluven som du. Vill vara ute och spontandricka champagne tills sent men anda vakna upp klockan 6 och skriva och yoga. Vill baka chokladbakelser fran gourmetrecpet med massa smor men ocksa vara mikrobiotisk och green. Men det finns en charm med balansgangen ocksa pa nagot satt.

Sara sa...

Hm, kloka kommentarer! Och visst är det precis som Sara skriver: Man vill ha långa nätter med champagne och samtidigt dricka vetegräsjuice och meditera... Hm. Svårt! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...