tisdagen den 15:e juni 2010

Bootcamp och lavendel i Saint-Guilhem-Le-Desert

Vi trotsade regnet och åskan, tog på oss gympadojorna och åkte till Saint-Guilhem-le-Desert, där vi gick fyra timmar i bergen, åt picknick i duggregnet, gick vilse, hann med lite shopping, ett karmelitkloster och fick oss så mycket lavendel, olivträd, fikonträd och wysteria till livs att vi blev alldeles vimmelkantiga. Nu får ni ursäkta mig, men den där bergsklättringen tog kål på mig.
Bonne nuit.

4 kommentarer:

Natalie sa...

Hej! Trillade in på din blogg när sökte på kategorier för en resblogg. Måste börja med att säga att du är så vacker! Vilka fina bilder ni tagit. Roligt med den där gadgeten som visar vilka som besökt en från olika länder den kanske jag tar o snor ;) Tack för en mycket trevlig läsning. Ha det bra!

Dubbelörn sa...

Underbara bilder!

Vi bilade runt i Languedoc i våras. Montpellier hoppade vi över o det kanske vi inte borde ha gjort nu när jag tittar på dina bilder :).

St-Guilhem-Le-Desert var fantastiskt. Så otroligt vackert!

Vi blev faktiskt så förtjusta i den här delen av Frankrike så vi återvänder i höst igen. Flyger åter till Beziers o har hittat ett fantastiskt hus för vår vecka.

Emliscious sa...

du verkar leva ett härligt liv =)

Sara sa...

Natalie: Välkommen hit, hoppas du kommer tillbaka!

Dubbelörn: Montpellier är fint, men byrana runt omkring Är finare! Saint Guilhem är magiskt! Hoppas ni fâr en underbar resa till hösten!

Emliscious: Frân och till mycket underbart... MIna sorger och bedrövelser kanske inte lämpar sig sâ bra för bloggformat? ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...