söndagen den 27:e juni 2010

Egentligen ville jag bara visa min kjol

Det jag egentligen vill prata om var ju kjolen. Sedan kom jag av mig, och kjolen kändes som ett ganska meningslöst ämne.
Jag är ju verkligen ingen adept av dagens outfit-bilder av dålig kvalitet med senaste nyinkomna tunikan från Nelly, Odd Molly eller h&m. Ointressant.
Dessutom har jag skrivit så mycket elakt om shoppingbloggar (de rosa, de rosa, de där med leggings i alla varianter, pilotisar - oh god pilotisar, en sorts solisar - de där med ha en underbar dag allihopa jag åt rostat bröd till frukost (Nej, förresten rostisar) och så har de husdjur som heter Armani och Gucci (aldrig Nelly och Odd Molly, aldrig får en chihuahua heta Ellos), så att jag borde skämmas som själv lägger ut de här bilderna med enda avsikt att berätta för er om min kjol.
Hursomhelst.
Mode. Mode i all ära, men egentligen kan vi strunta i mode. Om ett plagg har en färg som du älskar, ett oemotståndligt material och om du känner dig fin i det - då är det ett bra plagg. Som håller. Det vet jag eftersom jag har handlat fyratusentrehundratolv polyestertoppar i mina dagar och slängt minst lika många efter bara en säsong, och eftersom jag har lärt mig att plagg som fyller de tre kriterierna alltid fungerar, oavsett om de är trendiga eller inte.
Så. Kjolen. Min fina, skimrande, hellånga kjol som jag alltid får komplimanger för.
Inköpt på Indiska i Falun för i alla fall tolv år sedan.
Den är i storlek XL för den fanns inte i min storlek, men jag brydde mig inte om det, och därför går den ett extra varv runt. Den är så sliten att den nästan är genomskinlig på vissa ställen. Den är inte i siden men den ser ut som siden, den hade kunnat vara siden. Det fanns en topp till kjolen också. Och jag har ibland tänkt att jag borde efterlysa den där toppen som fanns på Indiska för en herrans massa år sedan. Någonstans finns en kvinna som har toppen som hör till min kjol. För jag kan inte tänka mig att hon skulle ha slängt den.
Så, amigas.
Det var dagens outfit.

7 kommentarer:

♥ Sanna ♥ sa...

Du är ju sååå himla vacker människa och vilken fantastisk kjol förstår att du får komplimanger för den än i dag...
Ta hand om dig och hoppas att din (midsommarhelg) varit fantastisk
KRAMISAR

Peppe sa...

du är rolig, smart och vacker, bruden.

Sara sa...

:D

timjanoakleja sa...

Jäklar vad brun du är! Snygg kjol, också... :)

Sara sa...

Timjanochakleja: Brun ja... Dove. Och en del sol! :D

Erica sa...

Både du och kjolen är vackra!

Åsa sa...

Wow!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...