lördagen den 18:e december 2010

Äsch, ta bara lite på topparna.

Förresten. På tisdag ska jag klippa lugg.
Fast jag kommer nog hinna
ångra mig innan dess.

Ska jag? Eller inte?

10 kommentarer:

Annika sa...

INTE! Lugg är en återvändsgränd. Men, smaken är som baken....och du frågade ;).

Colombialiv sa...

Gör det! Gillar du det inte är det bara att låta det växa ut igen.

Robin sa...

Klipp lugg! Tänk va skönt att börja det nya året med en ny look. Klipper du den lite längre, typ till ögonbrynen, kan du alltid dra den åt sidan eller sätta upp den med spännen om det är så att du känner för att vara "lugglös" någon dag.

Anonym sa...

Inte. Maria i nb (Ska snart sluta slösurfa i bloggvärlden och börja julstäda. Usch.)

Livet runt 30...5 sa...

Man ska göra som man känner för. Själv väntar jag bara tills hårlossningen är över så att jag kan klippa tillbaka min lugg. Vad mannen än tycker (han anser att det är för femåriga väluppfostrade franska flickor).

Eleonora sa...

Lugg är skitsnyggt på alla utom mig. Men hade jag håret till det skulle jag med glädje köra en lång och tät variant. Du kommer att bli superfin!

Ferferi i Göteborg sa...

Jo men varför inte!? Hår växer ut och dina längder är inte superlånga så det kommer ha växt ut inom ett år om du skulle ångra dig. Tror du skulle vara supersöt i det.

Sara sa...

Argh, svârt! Nu tvekar jag igen!

Annika sa...

Jo, visst växer det ut. Men - under tiden ska man stå ut med den där förbaskade utväxten. Och hur kul är det att hålla på och sätta upp luggen med hårspännen bara för att slippa dem, de dagar man ångrar sig bittrast...?
Därmed nte sagt att du inte skjukle se alldeles strålande bra ut i lugg; du klär i all ;).

(Jag har till och med avstått från att klippa lugg på ,mina döttrar, av denna enkla anledning: en lugg kräver konstant underhåll, annars ser den inte bra ut.)

Anonym sa...

Mja tveksamt. Oftare än inte är lugg knappast snyggare än utan. Men lugg och lugg, du har ju längre frisyr, tycker kanske att med kortare stuk passar lugg bättre, fast sedan kan du ju ha en snedgraderad lugg... Det är lättare att sköta, fästa upp och passar bättre med längder som ramar in ansiktet, tycker jag... Det har ju varit mycket lockar och knutar länge nu med mörk botten och ljusa toppar... Vet inte vad senaste trenderna är. Lycka till, besök till frisör är ju lite nervöst ;O)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...