tisdagen den 21:e december 2010

Le gravlax

Kan inte slita tankarna frân den lax jag ska grava ikväll.

Jag ska göra mitt livs första gravlax, till julaftonskvällen.
Önska mig lycka till.

3 kommentarer:

tösabiten sa...

Åh vad det såg gott ut! Lycka till - du är ju en riktig husmor!

Har aldrig kommit närmare julmat än knäck, saffransbiscotti och ischoklad. Ska våga prova att göra mintkyssar i år. Jag lämnar matlagningen till någon annan...

/Karin

Lugnetetc sa...

Gravlax är ett säkert kort! Det brukar min papa alltid vilja ha när han kommer till Sverige!
Helst ska man frysa laxen i 2 dygn dock. Spelar ingen roll om det är före eller efter gravning.

Tu nous diras si c'etait bon?

Sara sa...

Tösabiten: Haha, vi fâr se hur det gâr med den här laxen...

Fred: Jag lovar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...