måndagen den 6:e december 2010

Listan. Catch up.

Jag har missat några dagar i listan. Men vad fasiken, nu har C stuckit till Lille på kongress, min lilla sjukling har somnat och jag har mig veterligen inget bättre för mig än att lista grejer.
Here goes:

Min tro: Lite zenbuddistisk, holistisk böjelse. Om vi pratar Gud: Nej. Om vi pratar n
ågot större än oss själva, en mening, en försyn: Kanske. Och jag är inte mindre hycklare än att jag någon gång tänt ett ljus i en kyrka och kastat ett öga mot jungfru Maria och tänkt att nu får hon ju fan i mig skärpa sig. Och visst har jag flera gånger förbannat den gud jag vägrar tror på. Jag har lite straightening out to do på den här punkten, eventuellt.

Min första kyss: Fick mig att helt vilja sluta med s
ådana aktiviteter. Jag begrep inte alls vad grejen var.


Mitt favoritminne: Sockergrynets födelse. Magiskt. Jag f
år gåshud bara jag tänker på det.

2 kommentarer:

Eleonora sa...

Mycket fint om Véra. Men jag minns att jag tyckte 18 timmar från vattenavgång till barnskrik lät så inihelvete långt när jag läste det där för länge sedan. Sen blev min egen förlossning rätt mycket längre än så, fast jag alltid trott att jag skulle ha rätt lätt för att föda barn.

Man tror så mycket innan man vet, helt enkelt. Kram.

Ferferi i Göteborg sa...

Det där med din tro är lite min tro också märker jag. Resten känner jag inte igen alls :) Speciellt inte den magiska punkten om Véra då jag inte haft lyckan att föräras så än. Men bara tanken är magisk så kanske en vacker dag stämmer våra punkter överens även där. Det var länge sedan jag kommenterade här nu, insåg jag. Det där med att skriva kommentar tar ofta mer tid än man tänker sig och det blir bara att man (läs: jag) bläddrar förbi efter att ha läst dina fina inlägg. Men jag hänger kvar, prenumererar på dig på Bloglovin och njuter av dina texter. Du gör som vanligt ett suveränt jobb!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...