onsdagen den 29:e december 2010

C'est quoi ce style?

C'est quoi ce style?
Säger svärmor när hon ser mina jeans med trasiga knän.

C'est quoi ce style?
Säger jag när jag ser min dotter, stylad av sin farmor, med allt instoppat.

Vad är det med farmödrar och instoppat?
Véra såg ut som en stoppad korv med stickade tröjan instoppad i leggingsen. Och byxbenen i strumpskaften innan de stoppades in i stövelskaften.
S
å att hon inte ska f
å lunginflammation, tydligen.

8 kommentarer:

Eleonora sa...

Jag vet! Instoppat och gärna uppdraget till armhålorna, i alla fall om vi pratar byxor. Men det gulligaste var när svärmor satt på blöjan bak och fram. Stackarn, vad hon ska ha svettats för att få till det...

Johanna sa...

Haha!!

Det låter som min mamma! Jag har jeans (eller ja, jeggings snarare, eller vad man ska kalla dem) med trasiga knän, lite trasigt på låren, lite... ja, trasiga. Skitsnygga. "Är det inne att ha det sådär eller?" undrar mamma. Väldigt skeptisk.

Och jo, hon är den som stoppar in tröjorna i byxorna på sina små barnbarn också...

anna of sweden sa...

:)

Sara sa...

Eleonora: Jepp. Till armhâlorna.

Johanna: Sâ länge hon inte stoppar in tröjorna i dina jeggings sâ fâr hon väl hâllas... :D

Svensk chekchouka sa...

Nejmen preciiis sâ är det, och sâ dra upp byxorna ordentligt. Man kan dö av en "courant d'air", visste du inte det? det spelar ingen roll om det är 35 grader ute, och fukten pâ kvällarna ger lunginflammation- även i agusti! Aldrig lâta barnen grâta när det blâser, dâ fâr de ögoninflammation!
Vi svenskor är glatt ovetande om alla faror som lurar...

Kristina sa...

Hahaha, min svärmor är likadan. =)

Molly sa...

Själv älskar jag instoppat och uppdraget till armhålorna. När jag har pyjamas alltså. Inga glipor, tack! Det ska vara iskallt i sovrummet och jag ska ligga under mitt dubbelsydda täcke, utan glipor. Men man får ju göra som man vill...

TinTin sa...

Instoppat ja... Undrar när man brjar göra det. Jag stoppar in jeans i gummistövlar, eller i skidsockor, men annars försöker jag behärska mig. SOnen måste ha uniformsskjortan instoppad. Iallafall en liten stund.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...