onsdagen den 30:e december 2009

27 centimeter

Nej, hörni. Jag är lite brydd över de där 27 centimetrarna.
Jag var ju ingen Crazy Horse-brud till att börja med, eftersom jag är en tvärhand hög och förmodligen har för mycket överkropp i förhållande till mina ben, men bröstmåttet lämnar mig perplex.
Tjugosju centimeter mellan bröstvårtorna? Visst låter det mycket? Jag har eventuellt 27 centimeter från axel till axel. Hur mycket jag än kalkylerar får jag det inte att stämma. Attans.

9 kommentarer:

Eleonora sa...

Det måste ha med bringans bredd att göra. Jag tog fram måttbandet till sist, och trots att jag är, ehrm, kurvig, blev det en bra bit från 27 cm för mig också. Och så petite som du är, är det inte konstigt att du hamnar en bra bit under du med.

Sara sa...

Hm. Det blir ingen strippa av dig heller då?
Anyway, jag ringer dig, i helgen kanske?, så kan vi prata lite mer bröstvidd. ;)

Anonym sa...

Jag har 27 :D men jag tvivlar på att jag hade haft det för 30 kilo sedan... och strippa vill man inte gärna göra varken i min ålder eller storlek! / Maria i nb

Sara sa...

Ja, fast har du rätt mått så är det väl bara att sätta igång? ;)

Mi sa...

Undra hur många kvinnor som dragit fram måttbandet tack vare dig idag? 18 centimeter var det här.

Thérèse sa...

Har inte mätt men 27 cm känns mycket. Jag som bara är 162 och måste fuska med minst 10 cm klackar för att få något som påminner om långa ben och har en modest b-kupa hade nog ändå inte platsat. Fast lika bra det för strippa har aldrig varit ett yrke som känts så lockande. Förstår mig nog inte riktigt på den där showen som är så populär i Frankrike. Tror inte jag hade suttit klistrad vid TVn

Mimi sa...

Nu fick du mig att dra fram mâttbandet haha. De mâste ha sagt fel, jag har 19 och jag kommer ihâg när jag var till kirurgen för en ev liten förstoring sâ sa han att det var lite för brett enligt "perfekta" mâtt.
Jag är dessutom väldigt "bred", nej 27 gâr inte ihop för mig heller haha..

Sara sa...

Mi; Jag har inte vågat mäta exakt, men kan måtta ganska bra. Med en hand.

Thérèse: :D

Mimi: Nej, eller hur? Det finns alltså PERFEKTA mått? ;)

Eleonora sa...

Nä, jag lägger strippandet på hyllan tills vidare. Ring gärna så preppar jag med måttband och tabeller kring alla centimetrar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...