lördag 19 december 2009

WOW

4 kommentarer:

Erica sa...

Åh vad underbart! Små barns första kontakt med julen och granen med all dess pynt är så fantastiskt att beskåda. Det första året med mina killar fick vi köpa plastkulor som vi hängde längst ner för att skydda alla de andra som vi hängde längre upp. När de var två år stod de på varsin sida och drog i varsin gran så att allt bara ramlade med pynt, glitter och vatten. Jag var inte så jätteglad då :-D Men det är fantastiskt roligt att ha som minne och kunna skratta åt varje år. Celia är den försiktiga typen och har aldrig trakasserat granen så. Förra året lyckades hon ha sönder lite saker och sen aktade hon sig för att närma sig granen. I år är hon nästan fyra och ska få hjälpa mig att klä den.

Kristina sa...

Alltså hon är ju för gullig. Älskar att läsa om hennes upptåg. Som jag sagt tidigare; smilbanden får sig en rejäl genomgång när hon är i farten eller bara är söt på bilder. Tack Sara.

Livet runt 30...5 sa...

Fem är kraschade hemma hos oss. Trots förmaningar om att inte gå nära. Det lockar som sagt bara ännu mer.

Anonym sa...

Klart att man måste känna, klämma och testa hållfastheten på så spännande och glittrande föremål...! Kanske går de rent av att studsa med som en boll...

/Anna S.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...