fredagen den 18:e december 2009

I kväll under täcket!

Ett vaccin rikare och en mobiltelefon fattigare attackerade jag dagens andra läkarbesök*.

Och fick veta att jag fungerar alldeles prima, och att man kan ha ägglossning utan att ha mens, och Madame le Docteur meddelade även att pour le petit frère, c'est ce soir, sous la couette! **
Alltså mitt i prick för en eventuell liten bror.
Även om det inte har högsta prioritet just nu så är det skönt att veta att allt funkar. Nåja, nästan allt.

Doktorn: Lider ni av att inte ha mens? Nä, alltså det lider man väl inte per definition av att inte ha? Det är väl bara lite konstigt... Men hur som helst verkar resten fungera som det ska, och det andra gissade min doktor är ett resultat av gamla ätstörningar. När man en gång har haft anorexi tenderar kroppen att spara på det mesta, och kan hålla igen, trots att man är normalviktig. För det kan jag meddela att jag är, mitt i prick på min idealvikt. Och det är lite bättre än de där futtiga 44 förra vintern. Jolly good.

* Ni vet, det där för de månatliga bevären jag lider brist på.
** I kväll, under täcket allts
â.

8 kommentarer:

Livet runt 30...5 sa...

Yeah grattis! Och i julklapp tycker jag att du ska önska dig en årsförbrukning av Clearblues digitala ägglossningstest så kanske det kan ge en vägledning till när täcket skall lyftas på :-) http://www.clearblue.se/clearblue-digitalt-agglossningstest.php

Sara sa...

Kristina: Det ska firas!

KARLAVAGNEN sa...

GRATTIS! Gott att höra!

KARLAVAGNEN sa...

GRATTIS! Gott att höra!

Erica sa...

Låter alldeles förträffligt Sara! Heja dig!

Anonym sa...

Skönt att det fungerar som det ska!
/Anna S.

Annika sa...

Visst kan man ha ägglossning utan mens! Vilka härliga nyheter.
Om man varit med om att kroppen inte fingerar hormonellt, vilken orsaken än må vara, är det så härligt när saker och ting plötsligt bara är som de ska.
Jag, som är gammal PCOS-brutta, tycker det är magnifikt att efter att ha fött mina fýra barn ha mens som dyker upp var fjäörde till sjätte vecka. Jag vet aldrig när den komer, men - den kommer! Och det är stort. Så, även om vi är olika, så tror jag att jag kan sätta mig in i hur du känner.

Ingunn sa...

Jolly good indeed!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...