lördagen den 23:e oktober 2010

Chez Sara

Nathalie och Bruno kom på middag och på menyn stod:
Saltimbocca alla romana (med min personliga touche, en skiva parmeggiano mellan den lufttorkade skinkan och kalvfilén), med salvia och sauvignon blanc.
Jag älskar saltimbocca. Älskar.
Och det är s
å trevligt att ha vänner över på middag, trots att jag är mer än lovligt trött.
Mer än lovligt.
Nu ska jag dricka vitt the, bläddra bok (för trött för att läsa, men upprätth
åller gärna illusionen av att jag är en läsande person) och sussa.

2 kommentarer:

Svensk chekchouka sa...

Jag gör ocksâ ofta saltimbocca, jag använder kosherskinka som är torkat nötkött och tunna kycklingskivor med salvia pâ, suupergott!

Sara sa...

Ja, jag brukar göra med kyckling eller kalkon, det blir minst lika gott!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...