fredagen den 15:e oktober 2010

Konferens. Lunch.

Okej. Att dricka tre glas vin till lunchen tar liksom udden av all vidare intellektuell aktivitet en fredag. Eller veckodagar i allmänhet.
Jag har tillbringat dagen på kongresspalatset där vi deltog på en konferens. Fem timmar och buffén är allt vi minns.
Sm
å absolutely delicious grillspett.
Tandpetare med tomat och mozzarelle.
Parmesan och rökt lax.
Sirliga sm
å snittar med foie gras.
Korsikanska charcuterier.
Minipajer. Minitarteletter. Minibakelser.
Macarons.
Jag ba (i samtal med ägaren till hotellet där jag pryade p
å marknadsavdelningen härom veckan): Jaha, det här var ju verkligen oerhört intressant (snegla snegla snegla på de dignande bufféborden), tror du att ni behåller era stjärnor (dregla dregla dregla över bakelsefaten)?.

Men som sagt. Resten av dagen ser ut att bli m
åttligt effektiv.

5 kommentarer:

Livet runt 30...5 sa...

Jag förstår att du har fullt upp med din nya kurs. Har aldrig sett att ABF inkluderat vinluncher på det som jag varit intresserad av att studera:-)

Ellen sa...

Jag har just jobbat som konferensvärd i tre dagar, på en stor utbildningskonferens här i Stockholm. Maten där hörde INTE till samma värld som den på dina bilder...

Johanna sa...

Jag känner bara: MACARONS, JAG VILL HA JAG VILL HA!

Sara sa...

K: Där har du möjligtvis anledningen till att ingen av oss går på ABF?

Ellen: Du får tipsa dem om skumpa och macarons!

Johanna: Oh, jag skulle ha kunnat fylla hela handväskan. ;)

Annika sa...

Åh - så ljuvligt! Lång från konferens/planeringsdags-fika med surt termoskaffe, och Delicato-fika (eller "transfetts-festival", som jag kalar det).

Jag avundas dig. fast det låter komplicerat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...