torsdagen den 31:e mars 2011

Pisces.


Bara av en händelse kom jag på att fyra av de mest intressanta personer jag har haft turen att lära känna det senaste året är fiskar.

Jag kan inte komma p
å att jag någonsin har umg
åtts med fiskar förut, och nu finns de överallt i mitt liv.
Intressanta, tilldragande, spirituella, intelligenta, djupa och lite galna.

Obs att bilden förresten inte innebär att jag ligger med mina fiskvänner, s
å ni kan bortse från sängkammarallusionerna.

Det är i alla fall intressant, att om ni ser er om i er vänkrets, s
å är det ofta samma tecken som
återkommer. Precis som med människor ni inte gillar.

10 kommentarer:

S.W sa...

Ja, i mitt fall återkommer tvillingar och oxar i min vänkrets. Och sen är det stäningt dessa vädurar som jag absolut inte kan med. Fast jag måste erkänna att på senare tid så har jag träffat balanserade vädurar också - och de kan vara ganska fina.

E sa...

Hm, ja, kanske. Jag har mycket vågar, oxar och tvillingar omkring mig. Men det finns både mysiga och mindre mysiga personer bland dom. Och själv ska jag enligt en förståsigpåare förvisso vara våg, men ändå egentligen mest skorpion. Go figure.

Mi sa...

Jag är fisk ju!!

Och har inga tvillingar i mitt umgänge.

Sara sa...

S.W: Visst är det intressant?

E: Aha, en vâg-skorpion?

Mi: Det kunde jag nästan ana! Jag har inte heller nâgra tvillingar!

S.W sa...

Mycket intressant, särskilt som jag själv är kräfta och egentligen trivs bäst med andra vattentecken - som fiskar och skorpioner. Tack och lov börjar fiskarna komma in mer och mer. Fast den enda skorpionen jag umgås med är min dotter.

Alltså, det här förtjänar ju ett eget inlägg.

Jaroq sa...

Det brukar ju sägas att de tecken som oftast återkommer i vänskap ( o. kärlek ) - de som korsar vår livsväg, är de tecken vars karaktärsdrag vi behöver SE / ”lära av” ...
Jag har varit ( alltför mycket ) omgiven av skorpioner ( svartsjuka - possessiva - kontrollerande - långsinta - etc. ) Vilket fick iaf mig att fundera lite ... när sedan alla dessa negativa ”skorpioner” försvann i periferin ... dök det upp en ny (!) utan just dessa så ”typiska” karaktärsdrag ... endast den att ”sticka” innan Han själv blir ”stucken”.
Hälsningar från en Fisk ;)

M sa...

Fiskar, det är bra skit :)

sagt o gjort sa...

Samma här. Nästan alla vänner, syster, kusiner mm är jungfruar, jag passar bäst med dem och oxar. De två är precis som jag stenbocken jordtecken. Intressant också att kolla in vad man har för accendent. Det tecken som styr din personlighet.

mia sa...

Jag har en fiskvän men föredrar kräftor, de är en varmare sort. Däremot av skäl jag inte vet har jag flera nära vänner som samtliga blivit läkare eller något annat inom vårdyrket. Det kan jag tycka är lite udda eftersom jag själv nära på svimmar av tanken på sjukhus.

Ida inte längre i BXL sa...

Jag gillar också fiskar, men så har jag ju turen att vara gift med en också :). Ser jag till vänskapskretsen så är den faktiskt blandad utan något tecken som dominerar -fast när jag var yngre hade jag väldigt många vågar som vänner.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...