tisdagen den 15:e mars 2011

Pragtips?

Om mannen i mitt liv hinner med souvenir- och presentshopping i Tjeckien, vad ska han handla dâ?
Till mig och Grynet som han helt sonika lämnar hemma när han sticker till Prag?
Glas i cristal de bohême och träleksaker?

5 kommentarer:

Caroline sa...

Kom ganska nyss hem från Prag med kappsäck full av pjuck från Bata och mkt billiga engelska pocketböcker.

Anonym sa...

Till Sugar finns det fantastiska marionett dockor i alla möjliga varianter. Kanske inte helt lekvänliga men kan hängas upp som dekoration. Till dig, nja vet inte ja. Det är säkert 10 år sen jag var där. Gillar du tjeckisk öl? Maria

Anonym sa...

Presenter. är det inte meningen att givaren bestämmer och att man uppskattar det vad det än är ;O) fast jag brukar beställa presenter jag med... man blir ju ofta mer glad för efterlängtade specifierade presenter... men jag tycker det är lite gulligt när jag bara blir överraskad med en sak jag kanske inte köpt själv och det blir fina minnen som man lär sig att uppskatta?

Lisa sa...

De hade väldigt mycket fina leksaker och dockor i Prag minns jag, men vissa var lite skrämmande. Jag var dock i Prag innan jag fick barn så jag noterade inte hur användarvänliga de var, kanske mest till prydnad jag vet inte, men han kan ju kolla.

Sara sa...

Caroline: Skor och böcker, universums bästa prylar!

Maria: Bra tips, roligt med hantverk!

Anonym; Man ska nog inte ta allt jag säger pâ sâdant allvar, självklart är det roligaste att bli överraskad, men det är ocksâ roligt att veta vilka specialiteter som finns, i synnerhet när man inte alls vet.

Lisa: Oh, vad roligt, jag ska tipsa C.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...