fredagen den 19:e oktober 2012

Ajaccio - Toulon.

I kväll när en av Corsica Ferries' gula båtar lägger ut från hamnen i Ajaccio antas familjen Thibault befinna sig ombord. I baren, kanske, med utsikt över Ajaccios ljus, eller i kabinen, med två vilda apungar hoppandes i sängarna. 
Flykten från Alcatraz, säger the significant other, som är mer än lovligt trött på att leva i 50-talets Neapel (Korsika, to you).  
Oh well. Jag ser fram emot det, det är bara det att inget är klart, att packningen ligger strösslad över hela lägenheten, att fjorton miljoner saker behövde göras innan, och att jag, hoppsan, visst måste jobba lite. 
Ciao!   

4 kommentarer:

Anna-Lena sa...

Välkomna till fastlandet då! =)(snart)

Sandra sa...

Samma här. Avgång om en timme (inom Sverige) ingen packning gjord och barnet sover middag. Well, Well allt ordnar sig. Lova höstbilder Sara. Är i starkt behov av det! Kram

Anonym sa...

Åååå det ser så fint ut där ni bor! Jag skulle så gärna vilja åka dit och har suttit och sökt flygbiljetter...men det blir dyrare att åka Göteborg - Ajaccio än att åka till Australien! Hur brukar ni resa till Sverige? Och vilken tid på året är allra allra finast och skönast på Korsika? Maj? Oktober? Tusen tack/Em

Sara sa...

Anna-Lena, tack!

Sandra: Lovar!

Em, Ja, visst är det dyrt att åka! Vi flyger ofta till Marseille och vidare därifrån, men det är jättesvårt att hitta billiga biljetter. Sist betalade vi nog femtontusen för resan. Absolut maj och september! Helst september för havet är varmt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...