söndagen den 28:e oktober 2012

Kalas.

Vi fixar kalas här, för mina små. Det blir tårta och champagne. Föreslog försiktigt "saft" men beau-papa ville inte höra på det örat. I övrigt blåser mistralvindarna hundra kilometer i timmen. Det snöar på Korsika, och Napoléon Bonaparte gick på grund utanför Marseille i natt. Oh well. Nu: Lunch.6 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken vacker tårta. Den önskar jag mig!

Anna Stouvenel sa...

Saft till târtkalas i frankrike? Men hallâ, jag passar fortfarande pâ efter 13 âr i det här landet att dricka champagne när det bjuds:)

Melisabet sa...

Nyss hemkommen från höstlov i Sverige, och har den där dubbla känslan av "Å, så skönt att komma hem till mitt!" och sorgsenhet över det som inte finns här. Och jag behöver tänka på annat en stund, så jag går tillbaka till att läsa gamla inlägg i din blogg - och det hjälper. :)

Det är så befriande med någon som skriver så naket och ärligt. Inte bara visar det positiva, utan till och med skriver om riktigt jobbiga dagar. Läser man, som jag, retroaktivt, så sitter man ju dessutom med facit på hand. När du 2009 längtar efter vänner på Korsika och undrar hur du ska hitta dem, eller frågar dig om du någonsin kommer att få syskon till Véra, sitter jag och tänker "Vänta ska du få se..." ;)

Sara sa...

Anonym: Jag med! ;)

Anna: Haha, ja men herregud, champagne mitt pâ blanka eftermiddagen? Fâr lutherianen i mig att vrida sig av skräck! ;)

Melisabet: Oh, vad fint! Ja, det fick mig att tänka tillbaka... Och inse att jag fâtt allt jag önskat mig!

Anna Stouvenel sa...

Lutheranen i mig är stendöd:)

Ellinor sa...

Ibland får man lov att fira lite extra och ett glas champagne är ju aldrig fel ;)
Hoppas att vädret stillar sig något (just storm och hårda vindar verkar vara genomgående världen över just nu) och att ni får en fortsatt fin vecka!
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...