måndagen den 29:e oktober 2012

Champagne! Igen.


Och för ett år sedan - ganska prick, halvnio en solig höstmorgon - föddes Romy. Kanske minns ni?
Fantastisk förlossning, underbar bebis, så lik sin storasyster. Lyckan över att en andra gång ha blivit välsignad - finns det något bättre ord? - med en perfekt, rund, frisk och livlig bebis är totalt obeskrivlig. Och jag behöver bara närma mig minnet i tanken för att börja gråta. Typiskt mammor.
Ett år redan. Hon tultar runt, trillar, leker, skrattar, säger mamma, papa, titta och au revoir. Vinkar och applåderar. Kastar slängkyssar. Älskar gröna bönor och pumpa, men vägrar makaroner.
Att bli tvåbarnsmamma är det bästa som hänt mig, det är så obeskrivligt roligt med två. 

Jag skrev om den där underbara morgonen här: Förlossningen, the story.

6 kommentarer:

S.W sa...

Gud, vad fort det gått! Massa grattis till Romy, hoppas det är mycket snören på paketen :)

Sara sa...

Tack! Hon fick allt snôre hon ville ha, och tack igen för kommentaren, det betyder sâ mycket att fâ sâdana kommentarer pâ de här superviktiga inläggen! :D Blev jätteglad!

Lene sa...

Ja så fort det har gått! Jeg husker det veldig godt, jeg var vel 12 uker på vei og tenkte bare "så HELDIG hun er som er ferdig" ;)

Gratulerer både til Romy og mamma'n!

Lo sa...

Ja, två är så fint att ha! Har också välsignats med runda, fina flickor (varav den stora idag varit ute på sin första egna shoppingrunda på stan med en kompis... elva år, men förlossningen minns jag som den vore igår!)!
Grattis till både Lilla- och storasyster!

Johanna i Berlin sa...

Håller med. Älskar att vara tvåbarnsmamma och är alldeles överrumplad av hur fantastiskt härligt det är. Så mycket kärlek!

Sara sa...

Lene: Tack!

Lo: Tack! Blir sâ glad för gratulationer!

Johanna: Ja. Massor!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...