söndagen den 14:e oktober 2012

Preciserar.

Babes! Jag känner att jag måste precisera: Jag ska alltså inte bjuda hem 20 sjövilda 4-åringar på kalas. 
Har foolproof plan: Tar med snygga tårtor, ballonger, dricka och okrossbara plastmuggar till skolan för födelsedagsfika. Flyr sedan fältet. Hämtar sedan dotter och tårtfat.
I'm a clever woman.  

Och tack för era tips: Lusten att leva är tillbaka. Det funkade med riktig lunch (FYI fläskkotletter, grönsaker, och fruktsallad med nyvispad grädde till efterrätt. Kaffe.) Nu är frågan: Siesta eller promenad i solen? 


 

3 kommentarer:

DILA sa...

Smart tänkt. 20 vilda fyraåringar kan annars knäcka vilken mamma som helst.Jag har en vild och trotsig 2,5-åring som just nu tröttar ut sin kära mamma i den allra högsta grad. Men när han i nästa sekund tittar på mig och ler då smälter jag. Och jag går på det varje gång.

Kram Dila

Melisabet sa...

Hej Sara
Vill bara tacka dig för att du delar med dig av (delar av) ditt liv och dina tankar - och att du skriver så öppet, ärligt och bra. Har följt din blogg ett tag, och nu börjat läsa "retroaktivt". Så härligt att följa utvecklingen från t ex när du var nyinflyttad på Korsika och inte kände någon, eller just blivit gravid för första gången. Så... Tack! Det du skriver berör.

Sara sa...

Dila: Haha, jag vet, man gör ju det!

Melisabeth: Oj, tack. Tack.
Jag blir jätteglad, särskilt när jag vacklar i bloggambition! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...