söndagen den 14:e oktober 2012

Sunday bloody sunday.

Söndagen har jag egentligen ingenting alls att säga om. Vackert väder, men annars en totalt ointressant dag.
Det kryper i kroppen av otålighet och längtan och väntan, men tills något händer fortsätter jag liksom mina hamstercirklar i Ajaccio, precis som alla andra som bor här. Skillnaden är att det verkar finnas folk som gillar att sävligt maka sig fram i ett hamsterhjul. Eller lite lojt fenvifta sig fram i en guldfiskskål. 
Jag: Frustrerad och godisätande. Det hänger ihop. 
Dessutom så totalt golvad av den här nattens sömnbrist att jag krackelerar. Lilla Minou, så uppspelt över att hon lärt sig gå, att hon verkligen inte har vare sig tid eller lust att sova. 
FEM steg över vardagsrumsgolvet idag, från mamma till pappa. Wow.  
Sedan plockade jag blåregn ur en kommunal rabatt med min förstfödda, på hennes initiativ, men jag antar att ansvaret var mitt. Det var fint. Hon pratar bara svenska med mig nu, det är toppen. 

6 kommentarer:

Lisa sa...

Den här stressiga söndagens höjdpunkt var när vi satt allihop efter middagen och åt ugnsbakade myntaplommon med glass, ditt recept. Så ljuvligt! Du och Lotta Lundgren är mina största inspirationskällor i köket just nu. :-)

Samtal med Gud sa...

Söndagskram för vad det är värt <3

Sara sa...

Lisa: Oh, tack. TACK! Älskar fina kommentarer på måndagsmorgonen!

K: Det är värt allt! Tack!

Anonym sa...

Ditt recept på pesto- och mozzarellafyllda kycklingfiléer testades i mitt kök igår och förgyllde en grå och regntrist söndagskväll. Familjen älskade dem. Du kanske skulle ge ut en liten kokbok?

Ellinor sa...

Det där hamserhjulet ja...nu dyker det upp även här. Har själv funderat mycket på det på sistone och så sent som igår diskuterade jag och min bror att det nog är dags att hoppa ur det snart...eller i alla fall byta hjul till ett nytt och spännande...Vi får se vad som händer ;)
Önskar dig en fin måndag!
Kram

Linda Mpili sa...

Du passar i alla hårfärger! Skitsnyggt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...